مصرف کنجد در دوران بارداری

 مصرف کنجد در دوران بارداری

مصرف کنجد در دوران بارداری بسیار مفید است.

مادربزرگ ها میگفتند کنجد می تواند موجب سقط جنین شود چون گرمی است. برخی تحقیقات این مورد

را تایید می کنند، اما اگر به مقدار محدود مصرف هیج مشکلی برای شما و جنینتان ایجاد نخواهد کرد.

خیلی مهم است که کنجد را در سه ماه اول استفاده نکنید چون موجب سقط جنین در شکم می شود.

بهتر است کنجد را در در سه ماهه دوم بارداری مصرف کنید، که هم کلسیم را تامین می‌کند و هم

امگا۳ بالایی دارد و هم روی ضریب هوشی کودک تاثیر می گذارد، توصیه شده است.

در سه ماهه‌ سوم بارداری که سیستم عصبی جنین در حال تکمیل می‌باشد و توانایی‌هایی مثل خندیدن،

راه رفتن و تکلم در او شکل می‌گیرد، باید پیام‌های عصبی از طریق مغز ارسال گردد و برای این که مغز

سالم شکل گیرد به املاح و ویتامین‌های متعددی نیاز است که یکی از آنها کلسیم می‌باشد که ۳۰ گرم

دانه کنجد حدود ۲۵ درصد کلسیم مورد نیاز را تأمین می‌کند که معادل یک سوم لیوان شیر است.

برای مشاهدا ادامه مطلب کلیک کنیدک خواص کنجد برای بارداری

ادامه مطلب

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

جوادعلي نژاد |ضریب| forex trader اخبار.دسته های عزاداری .نتایج فوتبال و...لاهیجان وجهان نمایندگی سانترال پاناسونیک - 02188941000 دکتر کامران کاویانی العبد الشهيد باربری و اتوبار ✍افکاری بر وزن ِ سکوت✍ ‏